BBB


Bij BBB Cycling doen we er alles aan om jou de beste producten te bieden. Bijna meer dan van het uiteindelijke eindresultaat, een nieuw product, genieten we enorm van de weg daar naar toe.
Dat is geen rechte lijn naar de eindstreep. Wij moedigen het delen van ideeën, het testen van producten en het absorberen van feedback, met en van de mensen om ons heen, enorm aan.
Daarbij horen studenten van technische universiteiten, professionele wieler- en mountainbike teams en fietsspeciaalzaken over de gehele wereld. En - niet in de laatste plaats - jij. De fietser die onze producten dagelijks gebruikt.


Artikelen 1 tot 40 van 984 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 40 van 984 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Vanaf de start van BBB Cycling stond er één ding centraal: kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs. Met dat idee werd in 1998 BBB Cycling opgericht en inmiddels is het nog steeds één van onze kernwaarden. Wat begon als een merk met een bescheiden aantal producten als brillen en remblokken is ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijd bepalende speler op het gebied van fietsaccessoires. Tegenwoordig produceert BBB Cycling ruim 1500 producten in 40 verschillende productcategorieën die in 48 landen worden verkocht.


AL BIJNA 100 AWARDS, AND COUNTING…

We beschikken over een volledig eigen ontwikkelingsafdeling met ontwerpers die iedere dag werken aan innoverende en hoogwaardige fietsaccessoires voor de veeleisende liefhebber of de beginnende fietser. BBB Cycling is groot geworden door praktisch te denken en goed te luisteren naar de feedback uit diverse samenwerkingen. En dat we zelf allemaal fietsfanaten zijn helpt natuurlijk ook mee om dag in dag uit te werken aan de beste fietsaccessoires. Op die manier hebben we al bijna 100 awards van tijdschriften uit binnen- en buitenland in de wacht gesleept voor verschillende producten. Het bekendst zijn we van onze helmen, brillen, pompen, remblokken, gereedschappen, kleding en allerhande slimme oplossingen voor de fiets.


GEEN SPONSORING MAAR PARTNERSHIPS

In de voorbije jaren hebben we diverse professionele renners aan wereldtitels en overwinningen in eendags- en etappekoersen geholpen door de sponsoring van ploegen als FDJ, Team Roompot Oranje Peloton en Wanty-Groupe Gobert en in het verleden onder andere Quickstep en Vacansoleil. En ook op mountainbikegebied steunen wij diverse ploegen waaronder het Betch.nl Superior Brentjens MTB Racing team van voormalig Olympisch kampioen Bart Brentjens. Deze samenwerkingen voorzien ons van waardevolle feedback op onze producten die leidt tot de ontwikkeling van nog betere en slimmere oplossingen voor fietsers. Daarom spreken we ook liever van partnerships dan van sponsoring. Samen met onze partners werken we hard aan het nog verder verbeteren van onze producten, zodat we zeker weten dat we jou de beste kwaliteit bieden voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs.

Onze historie en award winnende producten bewijzen het, goede kwaliteit hoeft niet veel te kosten.