Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

Wielrenkleding

Sport44 biedt een hoogwaardig aanbod wielrenkleding van uitstekende kwaliteit. Wij leveren onder meer shirts, handschoenen, sokken en jacks. De kleding is meteen online te bestellen voor een speciale scherpe prijs. Wij leveren binnen een aantal dagen de bestelling bij af.

Wielerkleding en accessoires

Het assortiment sportkleding van Sport44 bestaat uit kwalitatieve artikelen en sportmerken. Wij hebben voor verschillende sporten passende kleding. Zo hebben we goede artikelen voor wintersport, watersport en de hardloopsport. Voor het wielrennen hebben we beschermde wielrenkleding in de vorm van shirts, handschoenen, beenstukken, armstukken, ovenschoenen en meer. De kleding is vooral geschikt voor volwassenen. U kunt elk kledingstuk in onze webwinkel bestellen. U betaalt meteen een scherpe prijs. We leveren daarnaast ook fietshelmen, fietsschoenen, fietsonderdelen en speciale sportvoeding voor meer energie.

Kleding bestellen
Bij Sport44 vindt u hoogwaardige wielrenkleding voor een aantrekkelijke prijs. Ons assortiment is op deze website te bekijken en meteen te bestellen. Wij leveren bestellingen in heel Europa vanuit het centraal gelegen Vorden.

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina