BBB - Part of your ride


Wij zijn onderdeel van elke rit, brengen plezier in het fietsen, en zorgen ervoor dat fietsers meer tijd op hun fiets doorbrengen samen met hun vrienden. Voor velen is de fiets een manier om er op uit te trekken en zorgt het voor veel plezier. Het is dan ook precies dit gevoel dat BBB op een positieve manier wil stimuleren.


Artikelen 1 tot 40 van 811 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 40 van 811 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alles over BBB Cycling:

Wat begon met een handjevol producten is uitgegroeid tot een volledig assortiment van fietsonderdelen en accessoires. Producten die door de jaren heen meer dan 100 product- en innovatieprijzen hebben gewonnen en direct bijdragen aan het plezier van enthousiaste fietsers in meer dan 40 landen. Je kan wel zeggen dat BBB Cycling al bijna 25 jaar lang Part of your Ride is.


Part of your Ride.

Wij zijn onderdeel van elke rit, brengen plezier in het fietsen, en zorgen ervoor dat fietsers meer tijd op hun fiets doorbrengen samen met hun vrienden. Voor velen is de fiets een uitweg van de dagelijkse sleur en zorgt het voor veel plezier. Het is dan ook precies dit gevoel dat BBB op een positieve manier wilt stimuleren door middel van haar producten.


Prijzen winnen zichzelf niet.

Bij BBB zijn we gek van het fietsen. Het is daarom niet verwonderlijk dat wij het leuk vinden om met enthousiasme te werken aan onze productcollectie. Iedere collega draagt hier zijn steentje aan bij. Door feedback te vergaren van de eindgebruiker en deze te combineren met persoonlijke fietservaringen worden er producten gerealiseerd die van A tot Z zijn ontleed en ontwikkeld. Onze productafdeling bestaat uit vak deskundigen die ieder gespecialiseerd zijn in specifieke productgroepen. Dankzij de enorme drive en onuitputtelijke motivatie die zij met zich meebrengen hebben wij meer dan 100 product- en innovatieprijzen gewonnen.


Wat de toekomst ons gaat brengen.

In de toekomst willen wij verder gaan werken aan het; ‘Part of your Ride’ principe en de verbinding met onze achterban versterken. Part of your Ride is tweeledig in zijn betekenis en wij koesteren de band die wij met de fietsgemeenschap hebben. Door deze connectie interactiever te maken kunnen wij onze innovaties aanscherpen en producten maken die bijna op een individuele basis aansluiten.