Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

Bell Overdrive Fietshelm rood zwart

Status: Kies eerst een maat

€ 99,99

€ 63,95

Prijs inclusief BTW, gratis verzending.

Bell
    Veilig en betrouwbaar
Afhalen mogelijk
Veilige betaalopties
Gratis verzending*
* Bij bestelling > Euro 60,--
   

Productbeschrijving

Details

Bell Overdrive Fietshelm.

Voor het ontwerp van de gloednieuwe Bell Overdrive fietshelm met zijn strakke lijnen en moderne, compacte vorm zijn de belangrijkste technologieën van de profhelmen van Bell gebruikt. Het Overbrow ventilatiesysteem regelt de temperatuur in de helm en de speciale lichtgewicht voering absorbeert het zweet beter dan ooit. Ook in deze helm wordt het Twin Axis Gear (TAG) passysteem van Bell toegepast, die rijders de mogelijkheid biedt met een draaiknop de helm precies passend te maken en de horizontale positie van het mechanisme achter op het hoofd aan te passen.

Kenmerken Bell Overdrive Fietshelm:

  • TAG-verstelsysteem past zich langs twee assen aan op het hoofd.
  • Overbrow Ventilation reguleert de temperatuur door via de luchtopeningen koele lucht binnen te laten.
  • In-Mold polycarbonaat schaal met EPS vulling.
  • Ventilatie via speciale kanalen.
  • Cam-Lock-riemsluitingen.
  • Lichtgewicht voering.
  • 19 luchtopeningen.
  • Gewicht: 285 gram.
  • Maten: S (51-55), M (55-59cm) en L (59-63cm)

Twin Axis Gear (TAG):
Het Twin Axis Gear (TAG) verstelsysteem past zich over twee assen aan het hoofd aan: rondom, zoals alle standaard verstelsystemen, maar ook verticaal, om beter in te spelen op verschillende vormen van het achterhoofd. Voor extra comfort heeft Bell de armen van het systeem samen gegoten met zacht rubber en hen hoger geplaatst, voor een betere afstemming op brillen. Dit levert het meest verstelbare, comfortabele en eenvoudig te gebruiken verstelsysteem op.

Overbrow ventilation:
In de schaal van de helm en in de EPS voering zijn boven de wenkbrauwen uitsparingen aangebracht die de lucht in de ventilatiekanalen leiden. Hierdoor ontstaat een geforceerde luchtstroom over het hoofd die zorgt voor een nog betere koeling.

In-Mold schaal:
In-molding is het proces waarbij de Microshell buitenschaal van de helm aan de EPS schuimlaag wordt gebonden om te zorgen voor een sterkere, stevigere helm. Het EPS schuim wordt in de dunne Microshell schaal gespoten wanneer deze in de mal zit, in plaats van dat beide delen afzonderlijk worden gevormd en later aan elkaar geplakt worden.

Cam-lock riemsluiting:
Maakt het gemakkelijk om de riempjes rond je oren te verstellen. Open eenvoudigweg de sluitnok... kies een comfortabele afstelling, en zet hem vast.

Bell Fietshelmen:
Al sinds het allereerste begin ontwikkelt Bell nieuwe technologieën om mensen te helpen hun snelheidsgrenzen te verleggen. Het bedrijf ontstond in de jaren '50 in de racewereld van Californië, en sindsdien zijn ze altijd blijven zoeken naar manieren om het onvoorstelbare mogelijk te maken. Bell werkt nauw samen met professionele sporters die elke dag weer vertrouwen op hun helmen. Dankzij hun ideeën, hun hoge eisen en hun dagelijkse blootstelling aan extreme situaties kan Bell zaken zoals gewicht, ventilatie, comfort en pasvorm blijven verbeteren. Elke technologie wordt ontwikkeld met een gericht doel in gedachten en wordt vervolgens gerealiseerd met een messcherpe focus om te voorzien in een specifieke behoefte.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer BEOVERDRIVERO
Fabrikant Bell

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Bell Overdrive Fietshelm rood zwart

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling