Bestelling plaatsen.

Een bestelling bij ons plaatsen, da's zo geregeld. Je kunt kiezen om online te bestellen en online te betalen, of om een product te reserveren (en te passen) in de Sport44 winkel. Je kunt dan ook in de winkel betalen.

bestelproces

Hoe bestel ik iets bij Sport44?:

Zoek je product(en)

Zoek eerst naar het product dat je wilt kopen. Leg het dan via de grote rode knop in je digitale winkelmandje. Je kunt nu verder winkelen of verder gaan met afrekenen.

Ga door naar afrekenen

  • Heb je een account? Als je inlogt op je Mijn Sport44-account gaat het bestellen veel sneller.
  • Nog geen account? Ook zonder account kun je bestellen, dan hebben we nog wel even je gegevens nodig. Dat is zo gedaan, een kwestie van invullen.

Kies bezorgen of ophalen

Bezorgen of afhalen? Kies hoe je jouw product wilt ontvangen. We bieden verschillende bezorg- en afhaalmogelijkheden. Afhankelijk van je woonplaats kunnen we ook bezorgen bij een PostNl afhaalpunt bij je in de buurt waar je het pakket op een voor jou geschikt moment kunt ophalen.

Controleren en betalen

  • Kies één van onze betaalwijzen.
  • Check, check, dubbelcheck. Je krijgt nu een overzicht. Klopt alles wat er staat?
  • Betalen. Tja, moet ook gebeuren.

Hoe bestel ik iets om op te halen bij de Sport44 winkel?

Eigenlijk exact hetzelfde. Je kiest bij bezorgopties voor ‘Zelf afhalen bij Sport44’. Je kunt er nu ook voor kiezen om pas in de winkel te betalen, contant of met PIN. Vooraf betalen kan natuurlijk ook als iemand anders je bestelling komt ophalen.

Zodra je bestelling voor je gereed ligt krijg je een E-mail en kun je naar de winkel komen.