Betaalmogelijkheden.

Alle prijzen zijn incl. BTW, prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. * Fouten in artikelaanbiedingen, teksten en prijzen voorbehouden.

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De iDeal betalingen worden verwerkt door onze Betaalpartner MultiSafepay.

Mister Cash (alleen Belgie)

Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.

Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. De MrCash betalingen worden verwerkt door onze Betaalpartner MultiSafepay.

PayPal

Met PayPal kunt u artikelen rechtstreeks betalen. U kunt bij het betalen van het product kiezen voor PayPal. U profiteert gratis van volledige Kopersbescherming. Er hoeft geen geld op uw PayPal-rekening te staan, u kunt namelijk eenvoudig uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal account koppelen.

VISA / Mastercard

U kunt bij ons ook met creditcard betalen, geaccepteerde creditcards zijn VISA en Mastercard. U kunt bij het betalen van het product voor een van deze opties kiezen. De creditcard betalingen worden verwerkt door onze Betaalpartner MultiSafepay. Hieraan zijn voor u geen verdere kosten verbonden.

AfterPay

AfterPay voert voor Sport44.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay.

Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren.

AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.

Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Bankoverschrijving

Naast bovengenoemde betaalmogelijkheden is het ook altijd mogelijk een normale bankoverschrijving te doen, gebruik hiervoor de volgende bankgegevens:

    Sport44
    IBAN: NL 11 RABO 0163 8263 58
    BIC: RABONL2U

let op: transacties waarbij de kosten voor de ontvanger zijn zullen niet worden geaccepteerd.

PIN / Contant

Het is ook mogelijk om de producten bij ons in Vorden af te halen. Deze optie komt u vanzelf tegen bij het bestellen. Plaats altijd eerst een bestelling via onze site, u ontvangt dan vanzelf een bericht wanneer het product voor u klaar staat. Als u de bevestiging per e-mail heeft ontvangen, kunt u zelf bepalen wanneer u uw bestelling komt ophalen. De producten worden 14 dagen gereserveerd. U kunt bij ons contant afrekenen of pinnen (alleen Nederlandse betaalkaarten, geen creditcards). Vergeet niet het ordernummer mee te nemen.