Alle informatie over retouren

Retourneer je artikel
Start een retour 
Stuur binnen 30 dagen je artikel retour. We rekenen geen retourkosten. Defect ontvangen artikelen mogen ook terug. Bij een defect artikel rekenen we geen retour kosten.

Volg je retourzending
Bekijk je retouren
Bekijk in je account wat de status is van je retourzending.

Wat als ik mijn verzendlabel niet kan printen?

Heb je geen printer? Schrijf het retouradres dan op een apart briefje en plak deze op de doos. Gebruik hierbij het adres op het verzendlabel. De retourneerkosten zijn hier voor eigen rekening.

Wat is de status van mijn retourzending?

In je Sport44-account kun je de status zien. Het kan voorkomen dat je product volgens je Track & Trace is aangekomen in ons magazijn, maar dat je nog geen ontvangstbevestiging hebt gekregen. Geen zorgen, het kan tot 2 werkdagen duren voordat we je retour in behandeling nemen.

Kan ik een product ruilen?

Ruilen is bij ons retourneren! Meld je retour online aan en bestel daarnaast meteen het juiste product. De terugbetaling van je geretourneerde product ontvang je binnen 5 werkdagen nadat wij je retour verwerkt hebben.

Hoe moet ik mijn product inpakken om het terug te sturen?

Gebruik een stevige verpakking, het liefst de originele. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken. Heb je de originele verpakking niet meer in huis? Geen probleem, we bekijken de staat van je teruggestuurde product en bepalen aan de hand daarvan wat de waardevermindering is.

Je verpakte product kun je verzenden in een Sport44-doos of andere stevige doos die je goed afsluit.

Product ingepakt? Print je verzendlabel. Die vind je in de mail die je van ons hebt ontvangen. Nadat je hem hebt aangemaakt in ons Retourportaal

Klantenservice

mail@sport44.com

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.