Bekijk je factuuroverzicht
Naar je factuuroverzicht
Je factuur is beschikbaar zodra je bestelling verzonden is.

Bedrag handmatig overmaken?

Bij handmatige betalingen kun je ons altijd vragen om een betaallink via de mail, deze sturen we dan naar je op en via daar kun je het bedrag voldoen.

mail@sport44.com

Kan ik mijn factuur aanpassen?

De factuur kan niet aangepast worden nadat de bestelling is geplaatst. Mocht de bestelling nog niet verzonden zijn dan kan die geannuleerd worden en kun je opnieuw bestellen met de goede factuurgegevens

Kan ik een product ruilen?

Ruilen is bij ons retourneren! Meld je retour online aan en bestel daarnaast meteen het juiste product. De terugbetaling van je geretourneerde product ontvang je binnen 5 werkdagen nadat wij je retour verwerkt hebben.

Hoe moet ik mijn product inpakken om het terug te sturen?

Gebruik een stevige verpakking, het liefst de originele. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken. Heb je de originele verpakking niet meer in huis? Geen probleem, we bekijken de staat van je teruggestuurde product en bepalen aan de hand daarvan wat de waardevermindering is.

Je verpakte product kun je verzenden in een Sport44-doos of andere stevige doos die je goed afsluit.

Product ingepakt? Print je verzendlabel. Die vind je in de mail die je van ons hebt ontvangen. Nadat je hem hebt aangemaakt in ons Retourportaal

Klantenservice

mail@sport44.com

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.