• -5%
Helm Lazer Bullet 2.0
Helm Lazer Bullet 2.0
Helm Lazer Bullet 2.0
Helm Lazer Bullet 2.0

Helm Lazer Bullet 2.0

Artikel nur noch in anderer Variante erhältlich
Adviesprijs: 259,95 €
199,45 € 209,95 € -5%
Bruttopreis

Farbe
  • Flash oranje
  • Blauw/zwart
Größe
  • S


Voorraad van onze winkels:


De Bullet 2.0 MIPS helm

biedt een antwoord op het eeuwenoude dilemma van ventilatie versus aerodynamica. Dankzij de smalle vorm en gesloten schaal is de helm uiterst aerodynamisch, maar een snelle aanpassing van het Airslide systeem maakt er een helm van met voldoende ventilatie om op warme dagen steile hellingen te beklimmen. Met zijn verstelbaarheid is de Bullet 2.0 een wielrenhelm voor dagelijks gebruik, maar dan wel een helm met superieure aerodynamische prestaties.  

 

Wanneer ventilatie nodig is, kan het Airslide systeem worden gebruikt om de voorzijde van de helm open te schuiven, waardoor een luchtstroom ontstaat door de helm naar de uitstroomopeningen aan de achterzijde. Wanneer ventilatie minder belangrijk is, kan het Airslide systeem in zijn geheel worden vervangen door een volledig gesloten kap, waardoor de helm nog aerodynamischer wordt. Maar welke configuratie je ook gebruikt, de zij-, achter- en bovenkant van de Venturi cap zorgen er samen met de interne ventilatiekanalen voor dat er altijd lucht door de helm stroomt, zelfs als je voluit gaat in de aerostand.

 

Bovendien maakt de Bullet 2.0 MIPS helm ook een snelle en eenvoudige installatie van de LifeBEAM technologie mogelijk waarmee je je hartslag kunt meten of van de Inclination Sensor om de positie van je hoofd tijdens het fietsen te controleren. Bovendien is de helm verkrijgbaar in een MIPS versie, als aanvulling op de al aanwezige beschermende eigenschappen. Hiervoor is binnen in de helm een laag met geringe wrijvingsweerstand aangebracht die extra bescherming biedt tegen rotatie-impact, zodat veilig ook echt veilig is. SNELLER!

DST Groepcode
3F02
BLC2197886099
0 Artikel
5420078861009
No reviews

5 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.