Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

Fietsaccessoires

Fietsaccessoires

Wanneer je lange afstanden fietst, komt er heel wat meer bij kijken dan het meenemen van een bidon met water. Je moet op van alles voorbereid zijn, en dat is mogelijk met de fietsaccessoires van Sport44. Dankzij het grote assortiment is er altijd wel iets dat past bij jou of jouw fiets.

Aanraders 
Allereerst is een goede rugzak belangrijk. Een die niet alleen voldoende plek heeft, maar ook stevig is en voorzien is van een vloeistofreservoir. De rugzakken in het assortiment van Sport44 zijn voorzien van een vloeistofreservoir van 2 liter zodat je een hele dag vooruit kunt. Uiteraard is er ook nog genoeg ruimte in de tas voor andere spullen. Zo is het ook altijd aangeraden om wat extra lampjes mee te nemen, want je weet maar nooit wanneer de jouwe kapot gaat. Ook deze kun je vinden bij Sport44.

Je smartphone meenemen is een absolute aanrader, en hoe kan dat beter dan gewoon om je arm? Je hebt een bandje die je om de bovenarm vast kunt maken. In het vakje kun je je smartphone doen die bijvoorbeeld bijhoudt hoe hard je fietst en welke afstand je aflegt. Er is overigens ook nog een andere optie wanneer je je smartphone mee wilt nemen. Met een smartphonehouder kun je tijdens het fietsen op je telefoon kijken. Dit is ontzettend handig wanneer je kiest voor een onbekende route en je telefoon je helpt met navigeren. 

Er is bij Sport44 natuurlijk nog veel meer te vinden aan fietsaccessoires, dus neem zeker een kijkje!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina