Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

Fietsbrillen

Fietsbrillen

Fietsen met een zonnebril op? De echte sportfietser kiest voor een goede fietsbril. Een fietsbril beschermt namelijk niet alleen tegen zonlicht en de schadelijke uv-stralen hiervan, maar beschermt ook tegen de wind. Wanneer u hoge snelheden haalt gaan uw ogen tranen door de wind. Tranen is normaal, de ogen willen zichzelf beschermen tegen de snijdende wind. Dit kan het zicht belemmeren en levert zelfs een gevaar voor u zelf, maar ook voor andere weggebruikers op. Een goede fietsbril sluit rondom af zodat er geen wind uw ogen binnen kan komen.

Sportfietsers hebben ook vaak last van opspattende modder, laaghangende takken en insecten. Deze kunnen allemaal in het oog terecht komen. Op het moment dat er iets in uw oog zit gaat dit pijn doen, tranen uw ogen en wordt het zicht minder. Heeft u net een lekkere snelheid erop, kunt u vertragen of zelfs helemaal stoppen. Met een fietsbril kan dit voorkomen worden doordat er geen deeltjes in het oog terecht kunnen komen. Zo heeft u de nodige bescherming. Want niet alleen een helm is belangrijk, uw hele lichaam fietst immers mee. Sprt44 heeft een uitgebreide collectie fietsbrillen.

Een fietsbril moet comfortabel zitten. U moet er geen hinder van ondervinden en een goede fietsbril voelt u niet eens zitten. Daarnaast mag een fietsbril best gezien worden. Sport44 heeft trendy fietsbrillen die altijd goed passen. Van grote tot kleine merken en ook fietsbrillen speciaal voor de crosssport. En Sport 44 bewijst: veiligheid kan prima gecombineerd worden met een trendy uiterlijk.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina