Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

Fietsbroek

De echte sportfietser stapt niet in zijn gewone kloffie op de fiets maar kiest voor comfortabele kleding die de prestaties verhogen. Een fietsbroek is waarschijnlijk het eerste maar ook het belangrijkste onderdeel van een complete fietsoutfit. Zadelpijn kan voorkomen worden door het dragen van deze broek. Een fietsbroek verschilt van een gewone broek doordat deze geen naden heeft die in de weg zitten tijdens het fietsen. Dot voorkomt schuren en pijnlijke en open plekken op de huid. Daarnaast hebben fietssporters het grootste gedeelte van de tijd een voorovergebogen houding. De fietsbroek is hierop afgestemd en zit in deze houding dan ook erg comfortabel.

Sportkleding is er in alle soorten en maten, maar het een is het ander niet. U kunt niet fietsen met een broek voor hardlopers en hardlopers kunnen niet rennen in een paardrijbroek. Het is daarom belangrijk dat u sportkleding aangeschaft die geschikt is voor uw sportmomenten. Sportfietsers kiezen daarom voor de fietsbroek van Sport44. In de billen van een fietsbroek zit een zeem die het vocht opneemt. Dit is een ideale oplossing, want tijdens het fietsen kan zweet naar de billen toe kruipen. Dit geeft zadelpijn en andere ongemakken. U kiest toch ook voor onbezorgd en sportief fietsen?

De collectie fietsbroeken is bij Sport44 ruim. Er zijn zowel fietsbroeken als bibshorts verkrijgbaar. Deze laatste zijn fietsbroeken met bretels, zodat deze niet snel afzakken. Zowel dames als herenmodellen zijn verkrijgbaar, in alle maten. Mocht u fietsen met hardlopen willen combineren, dan zijn er ook speciale hardloopbroeken verkrijgbaar. 

Naast fietskleding bieden wij tevens een breed assortiment fietsschoenen.

Artikelen 1 tot 40 van 81 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 40 van 81 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3