Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

Korte Fietsbroek

Wanneer het kwik weer boven de 15 graden stijgt is een korte fietsbroek een must. In het voorjaar en najaar wordt deze vaak nog aangevuld met beenwarmers. Belangrijk bij een goede fietsbroek zijn de zeem, de pasvorm en de ademende eigenschappen. Sport44.com biedt een uitgebreid assortiment korte fietsbroeken met of zonder zeem, met of zonder bretels en in diverse temperatuurklassen.

Artikelen 1 tot 40 van 62 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 62 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Korte Fietsbroek.


Een fietsbroek is onmisbaar voor het comfort bij langere fietsritten. Zadelpijn is een veel voorkomende klacht, dit kan voor een groot deel voorkomen worden met de juiste zeem. Daarnaast zorgt een fietsbroek voor een betere prestatie dankzij een goede ondersteuning en bescherming van de benen. De meeste fietsbroeken hebben bretels, om te voorkomen dat de broek afzakt. In de zomer kies je voor een korte fietsbroek, voor de winter is er een lange fietsbroek met een geborstelde binnenkant.

Wil je een fietsbroek zonder bretels of liever met, dan is de keuze geheel aan jou. Sport je vooral in de sportschool en doe je bijvoorbeeld aan spinning, dan is een fietsbroek zonder bretels de beste optie. Je doet dit vaak een uurtje in de week en een fietsbroek met bretels zal dan tot last zijn omdat je vaak moet staan en weer zitten.

Op zoek naar een kwalitatief goede fietsbroek voor elk seizoen? Dan ben je bij Sport44.com aan het juiste adres, onze korte fietsbroeken kunnen gedragen worden in het voorjaar, het najaar en in de zomer. Of je nou een wielrenner, mountainbiker of fietsen als recreatief ziet, met de korte fietsbroeken van Sport44.com weet je in ieder geval zeker dat je een goede broek draagt. Je kunt deze broeken bij trainingen of bij wedstrijden dragen. Ze zijn goed ventilerend en sluiten goed aan op jouw lichaamsbouw.

We hebben het geadviseerde temperatuurbereik bij de filters aangegeven, zodat je de juiste broek voor je fietstocht eenvoudig kunt selecteren.

We hebben korte fietsbroeken in ons assortiment van merken als Avento, BBB, Castelli, Sportful, Rogelli, Pearl Izumi en Shimano.