Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

Lange Fietsbroek

Ben jij iemand die ook in de lente, herfst en de winter graag op de racefiets of mountainbike kruipt, dan is een lange fietsbroek zeker aan te raden tijdens het fietsen. Vaak wordt de lange fietsbroek al gebruikt bij temperaturen onder de 15 graden Celcius. Sport44.com biedt een uitgebreid assortiment lange fietsbroeken met of zonder zeem, met of zonder bretels en in diverse temperatuurklassen.

30 artikel(en)

per pagina

30 artikel(en)

per pagina

Lange Fietsbroeken.


Een fietsbroek is onmisbaar voor het comfort bij langere fietsritten. Zadelpijn is een veel voorkomende klacht, dit kan voor een groot deel voorkomen worden met de juiste zeem. Daarnaast zorgt een fietsbroek voor een betere prestatie dankzij een goede ondersteuning en bescherming van de benen. De meeste fietsbroeken hebben bretels, om te voorkomen dat de broek afzakt. In de zomer kies je voor een korte fietsbroek, voor de winter is er een lange fietsbroek met een geborstelde binnenkant.

Op zoek naar een kwalitatief goede fietsbroek voor elk seizoen? Dan ben je bij Sport44.com aan het juiste adres, onze lange fietsbroeken kunnen gedragen worden in het voorjaar, het najaar en in de winter. Of je nou een wielrenner, mountainbiker of fietsen als recreatief ziet, met de lange fietsbroeken van Sport44.com weet je in ieder geval zeker dat je een goede broek draagt. Je kunt deze broeken bij trainingen of bij wedstrijden dragen. Ze zijn goed ventilerend en sluiten goed aan op jouw lichaamsbouw.

We hebben het geadviseerde temperatuurbereik bij de filters aangegeven, zodat je de juiste broek voor je fietstocht eenvoudig kunt selecteren.

We hebben lange fietsbroeken in ons assortiment van merken als Avento, BBB, Castelli, Pearl Izumi en Shimano.