Alle informatie over retouren

Retourneer je artikel
Start een retour 
Stuur binnen 365 dagen je artikel retour. We rekenen geen retourkosten. Defect ontvangen artikelen mogen ook terug. 

Volg je retourzending
Bekijk je retouren
Bekijk in je account wat de status is van je retourzending.

Waar kan ik mijn ordernummer vinden?

Met Account

Als je een account bij ons hebt kun je daarin on der het kopje "Geschiedenis en details van mijn bestellingen" alle informatie over je laatste orders vinden. 

Bovenin staat de bestelreferentie

Zonder Account

Als je afrekent zonder een account aan te maken krijg je een mail met daarin het ordernummer. Ook kun je je track & trace nummer gebruiken, deze kun je ook vinden in je mail. 

Ook kun je kijken op je factuur daar staat het ordernummer onder "Order referentie" 

Wat als ik mijn verzendlabel niet kan printen?

Heb je geen printer? Schrijf het retouradres dan op een apart briefje en plak deze op de doos. Gebruik hierbij het adres op het verzendlabel. De retourneerkosten zijn hier voor eigen rekening.

Wat is de status van mijn retourzending?

In je Sport44-account kun je de status zien. Het kan voorkomen dat je product volgens je Track & Trace is aangekomen in ons magazijn, maar dat je nog geen ontvangstbevestiging hebt gekregen. Geen zorgen, het kan tot 2 werkdagen duren voordat we je retour in behandeling nemen.

Kan ik een product ruilen?

Ruilen is bij ons retourneren! Meld je retour online aan en bestel daarnaast meteen het juiste product. De terugbetaling van je geretourneerde product ontvang je binnen 5 werkdagen nadat wij je retour verwerkt hebben.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug heb?

Het kan tot 2 werkdagen duren nadat we hem ontvangen hebben (kijk hiervoor op je track & trace) voordat we je retour in behandeling nemen.

Hoe moet ik mijn product inpakken om het terug te sturen?

Gebruik een stevige verpakking, het liefst de originele. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken. Heb je de originele verpakking niet meer in huis? Geen probleem, we bekijken de staat van je teruggestuurde product en bepalen aan de hand daarvan wat de waardevermindering is.

Je verpakte product kun je verzenden in een Sport44-doos of andere stevige doos die je goed afsluit.

Product ingepakt? Print je verzendlabel. Die vind je in de mail die je van ons hebt ontvangen. Nadat je hem hebt aangemaakt in ons Retourportaal

Klantenservice

mail@sport44.com

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.