• -10%
Shimano Schoenplaatjes SPD-SL

Shimano Schoenplaatjes SPD-SL

 Notes et avis clients
 (4/5)  - 1 note(s) - 1 avis
Voir répartition
Couleur
  • Geel/zwart
Taille
  • 6 graden
Disponible
Adviesprijs: 22,95 €
14,35 € 15,95 € -10%
TTC

Met deze Shimano SPD-SL schoenplaatjes voor racefietspedalen ga je weer goed vast zitten en makkelijk in- en uit kunnen klikken. Deze SPD-SL schoenplaatjes zijn verkrijgbaar in drie varianten, geel, blauw en rood. Deze varianten hebben ieder een andere spelingsgraad.


Voorraad van onze winkels:

Geel: 6 graden speling

De gele schoenplaatjes hebben de grootste spelingsgraad. Dit zijn de standaard schoenplaatjes die bij de meeste Shimano racefiets pedalen meegeleverd worden. Deze schoenplaatjes hebben 6 graden speling, waardoor je tijdens het fietsen veel bewegingsvrijheid hebt.

 

Blauw: 2 graden speling

Deze blauwe schoenplaatjes hebben 2 graden speling en hebben daarmee minder speling dan de gele schoenplaatjes. Dit betekent dat de bewegingsvrijheid van de voet lager is als deze in het pedaal geklikt is, waardoor er minder energieverlies is tijdens het fietsen. Het nadeel is dat het lastiger wordt om een ideale positie van de voet te vinden tijdens het fietsen, waardoor de kans op knieklachten toe neemt.

 

Rood: 0 graden speling

De rode schoenplaatjes van Shimano hebben helemaal geen speling. Hierdoor heeft de voet geen bewegingsvrijheid tijdens het fietsen, waardoor vrijwel alle energie ten goede komt aan de fietsbeweging.

DST Groepcode
3E05
Couleur
Geel/zwart
Kliksysteem
SPD-SL
Y42U98010
4524667072973
Par (Saint Gilles, Belgique) le  01 Fév. 2022 (Shimano Schoenplaatjes SPD-SL) :
(4/5

Gebruik ze al heel lang

Ik gebruik deze plaatjes al heel lang en ben er altijd erg tevreden over geweest.

Les clients qui ont acheté ce produit ont également acheté...

5 autres produits dans la même catégorie :

Les clients qui ont acheté ce produit ont également acheté...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.