Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

MIO Cyclo 210 fietsnavigatie Europa

Status: Levertijd 2-3 werkdagen

€ 199,99

€ 164,95

Prijs inclusief BTW, gratis verzending.
MIO
    Veilig en betrouwbaar
Afhalen mogelijk
Veilige betaalopties
Gratis verzending*
* Bij bestelling > Euro 60,--
   

Productbeschrijving

Details

MIO Cyclo 210 fietsnavigatie Europa.

Maak kennis met uw ideale fietsgezel!

Ontdek de Mio Cyclo 210: het gebruiksvriendelijke fietsnavigatiesysteem, optimaal ontworpen voor elke recreatieve fietser op zoek naar de perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Verbeteringen ten opzichte van de Mio Cyclo 200 zijn:

 • Beter leesbaar scherm met hogere resolutie (320x480).
 • Geheel Europa (38 landen) vooraf geïnstalleerd, Open Street Maps.
 • Verbeterde GPS nauwkeurigheid.

Ontdek de Mio Cyclo 210: het gebruiksvriendelijke fietsnavigatiesysteem, optimaal ontworpen voor elke recreatieve fietser op zoek naar de perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Met de Mio Cyclo 210 kunt u eenvoudig navigeren van punt A naar punt B of uw eigen voorkeursroutes volgen. En als u ervoor kiest om de unieke Surprise Me-functie te gebruiken, stippelt de Mio Cyclo 210 drie verrassende fietsroutes uit op basis van de door u gekozen tijd of afstand. Dit is de ideale functie voor wie alle lokale routes al denkt te kennen, of voor wie houdt van een verrassing in een onbekende regio, zonder eerst routes te moeten downloaden. Deze functie biedt voortdurend nieuwe fietsroutes aan, zelfs als u steeds hetzelfde vertrekpunt kiest.

De turn-by-turn navigatie leidt u moeiteloos en geeft elke instructie aan met een duidelijk geluidssignaal. Met zijn eenvoudige menu-structuur, duidelijke knoppen en groot aanraakscherm van 3,5 inch, dat goed leesbaar is in zonlicht, biedt de Mio Cyclo 210 u optimaal gebruiksgemak.

De robuuste waterdichte behuizing (IPX5) zorgt ervoor dat u kunt fietsen in elke soort weersomstandigheden, regen of zonneschijn. Met de herlaadbare batterij met een gebruiksduur van maar liefst 10 uur kunt u lange afstanden afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de terugweg. Dankzij de voorgeïnstalleerde nuttige plaatsen (POI’s, points of interest), zoals fietsenwinkels, restaurants en locaties voor noodsituaties, kunt u steeds gemakkelijk een plaats vinden om iets te eten of drinken of om een band te vervangen.

De Mio Cyclo 210 meet de tijd, de snelheid, de afstand, de hoogte, het calorieverbruik en meer. Met de desktop toepassing kunt u uw gegevens bewaren, uw routegeschiedenis beheren en uw ervaringen delen met uw vrienden. Het eenvoudig te gebruiken programma stelt u in staat routes te downloaden en nieuwe wegen en regio’s te ontdekken die anderen de moeite waard vinden. Met deze multifunctionele applicatie kunt u ook uw toestel beheren en kaartupdates, software updates of productinformatie downloaden. Ook kunt u de gefietste routes uploaden naar STRAVA.

De Mio Cyclo 210 maakt navigeren en ervaringen delen eenvoudig en voldoet aan alle eisen van de recreatieve of sportieve gebruiker. Ontdek de Cyclo 210 en geniet van de beste ervaring in fietsnavigatie!

Kenmerken MIO Cyclo 210 fietsnavigatie Europa:

LET OP: door de gewijzigde vorm van de nieuwe MIO modellen passen deze niet op alle houders, zie onze selectie onderaan de pagina voor een passende houder.

 • Aanraakscherm van 3,5 inch: Met zijn eenvoudige menu-structuur, duidelijke knoppen en groot aanraakscherm van 3,5 inch, biedt de Mio Cyclo 210 u optimaal gebruiksgemak.
 • Bediening met aanraakscherm en 1 knop op de voorkant van het toestel.
 • Fiets- en wegenkaarten reeds geinstalleerd: Dankzij de voorgeinstalleerde fiets- en wegenkaarten kunt u onmiddellijk op weg. De fietskaarten van Open Street Maps zijn te updaten.
 • Compleet met geinstalleerde kaarten van: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Groot-Brittannië, Italië, Ierland, Lichtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Noorwegen, Nederland, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Vaticaanstad, Zweden, Zwitserland, Bulgarije, Tsjechie, Kroatie, Estland, Griekenland, Hongarije, Litouwen, Letland, Polen, Roemenie, Slowakije, Slovenie, Servie, Turkije, Oekraine.
 • Navigeren via knooppunten routesvoor Belgie en Nederland. De knooppunten worden gebruikt voor de routebepaling, maar er worden geen knooppuntennummers op het scherm getoond.
 • Strava compatibel: Upload de routes naar Strava via MioShare.
 • Surprise Me - functie: Als u ervoor kiest om de unieke Surprise Me-functie te gebruiken, stippelt de Mio Cyclo 210 drie verrassende fietsroutes uit op basis van de door u gekozen tijd of afstand. Dit is de ideale functie voor wie alle lokale routes al denkt te kennen, of voor wie houdt van een verrassing in een onbekende regio, zonder eerst routes te moeten downloaden. Deze functie biedt voortdurend nieuwe fietsroutes aan, zelfs als u steeds hetzelfde vertrekpunt kiest.
 • Met de MioShare-desktop toepassing kunt u uw gegevens opslaan en uw routegeschiedenis beheren. Via deze gebruiksvriendelijke applicatie kunt u routes downloaden en nieuwe wegen en regio’s verkennen die anderen de moeite waard  vinden. De toepassing is ook een centraal beheer van uw toestel. U kunt hiermee kaartupdates, software-updates of de nieuwste productinformatie downloaden.
 • Dankzij de voorgeïnstalleerde nuttige plaatsen (POI’s, points of interest), zoals fietsenwinkels, restaurants en locaties voor noodsituaties, kunt u steeds gemakkelijk een plaats vinden om iets te eten of drinken of om een band te vervangen.
 • Herlaadbare batterij met lange levensduur: Met de herlaadbare batterij met een gebruiksduur tot maar liefst 10 uur kunt u lange afstanden afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de terugweg.
 • Waterbestendig (IPX5): Mio Cyclo 210 is waterbestendig (IPX5) en robuust en is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Specificaties Mio Cyclo 210 fietsnavigatie:

Hardware  
Processortype ARM Cortex A7
Gps-chipset  U-blox 7
Aanraakscherm ja
Kleurenscherm ja
Resolutie Beeldscherm 320 x 480
Omvang Beeldscherm 8,9 cm ( 3,5" )
Batterijcapaciteit tot 10 uur
Breedte 68 mm
Hoogte 114 mm
Diepte 18,6 mm
Gewicht 151 gram
RealKeyboard nee
Antenne ingebouwd
 IP (waterbestendig)  IPX5

Meegeleverde accessoires:

 • Fietsmontagekit: De fietsbeugelkit bevat twee soorten rubberen kussens waarmee u de fietsbeugel stevig op de fiets kunt vastzetten.
 • USB -kabel: Met deze kabel kunt u uw apparaat op uw bureau- of draagbare computer of een bestaande USB-lader aansluiten.

Video MIO Cyclo Surprise Me:

Video MIO Stuurhouder plaatsen:

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer MIO5420027527789
Functie GPS, Hoogtemeter, Knooppuntenroutes, Kompas, Routeplanner, Strava Live Segments
Fabrikant MIO

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: MIO Cyclo 210 fietsnavigatie Europa

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: