Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

MIO Cyclo 405 fietsnavigatie Europa

Status: Levertijd 2-3 werkdagen

€ 339,99

€ 264,95

Prijs inclusief BTW, gratis verzending.
MIO
    Veilig en betrouwbaar
Afhalen mogelijk
Veilige betaalopties
Gratis verzending*
* Bij bestelling > Euro 60,--
   

Productbeschrijving

Details

MIO Cyclo 405 fietsnavigatie Europa.

Maak kennis met uw ideale fietsgezel!

Ontdek de Mio Cyclo 405 - het lichtgewicht, gebruiksvriendelijke fietsnavigatiesysteem, ontworpen met een stijlvol plat scherm. De fiets- en wegenkaarten zijn standaard geïnstalleerd, zodat u meteen van start kunt. De Cyclo 405 is voorzien van een geintegreerde ANT+ sensor  voor combineren met een ANT+ Hartslagband, Snelheids- en Cadanssensor.

Verbeteringen in de Mio Cyclo 405 zijn:

 • Vier inch plat, antireflectie, goed in zonlicht leesbaar, touchscreen.
 • Geheel Europa (38 landen) vooral geïnstalleerd, Open Street Maps.
 • Drie bedieningsknoppen: aan/uit – lap functie – opname starten.
 • Groepsberichten van sociale apps via Bluetooth connectie met uw smartphone.

Als u door een prachtig landschap fietst, wilt u van de zon kunnen genieten zonder dat deze het scherm van uw fietsnavigatie onleesbaar maakt. Daarom heeft de Cyclo 405 een plat 4-inch aanraakscherm met anti-glare ontspiegeling, waarvan u tijdens het fietsen probleemloos kaarten, aanwijzingen en statistieken kunt aflezen.
De nieuwe Cyclo-gebruikersinterface is nu nog intuitiever. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat u binnen enkele minuten op uw fiets zit, waarschijnlijk zonder de handleiding te hoeven raadplegen.

Met MioShare kunt u uw gegevens opslaan en uw routegeschiedenis beheren. Via deze gebruiksvriendelijke applicatie kunt u routes downloaden en nieuwe wegen en regio’s verkennen die anderen de moeite waard vinden. De toepassing is ook een centraal beheer van uw toestel. U kunt hiermee kaartupdates, software-updates of de nieuwste productinformatie downloaden. Aangezien de Mio Cyclo 405 compatibel is met de meeste externe platforms, kan u de routes gemakkelijk downloaden naar uw favoriete platform. U kunt via MioShare uw ritten rechtstreeks met STRAVA synchroniseren om ze later te bekijken, te analyseren en met anderen te delen. Compleet met STRAVA segmenten en geschikt voor binnen- en buitentrainingen.

De Mio Cyclo 405 sluit aan op electronische Shimano Di2-schakelsystemen. Leest en registreert de schakelgegevens van uw Di2-groepsset. Ondersteunt de bediening op afstand voor het schakelen tussen de pagina's op het dashboard en het starten / stoppen van de registratie van gegevens.
Ook kunt u de werkelijke weerstand van een gereden route naar uw indoor fietstrainer doorsturen (mits uw trainer hiervoor geschikt is) door de verbinding met de trainer via ANT+ met FE-C-protocol.

Nooit eerder was het volgen van uw prestaties, het analyseren van uw gegevens en het verbeteren van uw gezondheid zo gemakkelijk.

Kenmerken MIO Cyclo 405 fietsnavigatie Europa:

LET OP: door de gewijzigde vorm van de nieuwe MIO modellen passen deze niet op alle houders, zie onze selectie onderaan de pagina voor een passende houder.

 • Aanraakscherm van 4 inch: Met zijn eenvoudige menu-structuur, duidelijke knoppen en groot aanraakscherm van 4 inch, dat goed leesbaar is in zonlicht, biedt de Mio Cyclo 405 u optimaal gebruiksgemak.
 • Bediening met aanraakscherm en 3 knoppen op de zijkant van het toestel voor aan/uit, Lap timer en start/stop opname route.
 • Fiets- en wegenkaarten reeds geinstalleerd: Dankzij de voorgeinstalleerde fiets- en wegenkaarten kunt u onmiddellijk op weg. De fietskaarten van Open Street Maps zijn te updaten.
 • Compleet met geinstalleerde kaarten van: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Groot-Brittannië, Italië, Ierland, Lichtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Noorwegen, Nederland, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Vaticaanstad, Zweden, Zwitserland, Bulgarije, Tsjechie, Kroatie, Estland, Griekenland, Hongarije, Litouwen, Letland, Polen, Roemenie, Slowakije, Slovenie, Servie, Turkije, Oekraine.
 • Navigeren via knooppunten routesvoor Belgie en Nederland. De knooppunten worden gebruikt voor de routebepaling, maar er worden geen knooppuntennummers op het scherm getoond.
 • Met Laptimer functies, hiermee kunt u uw prestaties meten op verschillende segmenten van uw route.
 • Strava Live Segmenten compatibel: Rij Strava Live Segmenten met je Cyclo en synchroniseer naadloos de resultaten met Strava via MioShare.
 • Surprise Me - functie: Als u ervoor kiest om de unieke Surprise Me-functie te gebruiken, stippelt de Mio Cyclo 405 drie verrassende fietsroutes uit op basis van de door u gekozen tijd of afstand. Dit is de ideale functie voor wie alle lokale routes al denkt te kennen, of voor wie houdt van een verrassing in een onbekende regio, zonder eerst routes te moeten downloaden. Deze functie biedt voortdurend nieuwe fietsroutes aan, zelfs als u steeds hetzelfde vertrekpunt kiest.
 • Met de MioShare-desktop toepassing kunt u uw gegevens opslaan en uw routegeschiedenis beheren. Via deze gebruiksvriendelijke applicatie kunt u routes downloaden en nieuwe wegen en regio’s verkennen die anderen de moeite waard  vinden. De toepassing is ook een centraal beheer van uw toestel. U kunt hiermee kaartupdates, software-updates of de nieuwste productinformatie downloaden.
 • Dankzij de voorgeïnstalleerde nuttige plaatsen (POI’s, points of interest), zoals fietsenwinkels, restaurants en locaties voor noodsituaties, kunt u steeds gemakkelijk een plaats vinden om iets te eten of drinken of om een band te vervangen.
 • Herlaadbare batterij met lange levensduur: Met de herlaadbare batterij met een gebruiksduur tot maar liefst 15 uur kunt u lange afstanden afleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de terugweg.
 • Waterbestendig (IPX7): Mio Cyclo 405 is waterdicht (IPX7) en robuust en is bestand tegen alle weersomstandigheden.
 • ANT+ ingebouw voor communicatie met ANT+ compatible sensoren (harstlagband, snelheids- en cadanssensor).
 • Via ANT+ comunnicatie volgens FE-C protocol te verbinden met uw indoor fietstrainer.
 • Bluetooth communicatie met uw Smartphone voor berichten via sociale Apps op het scherm (WhatsApp, Twitter, Facebook, Messenger).
 • Sluit aan op Shimano Di2 electronische schakelsystemen voor registratie van de schakelgegevens.

Specificaties Mio Cyclo 405 fietsnavigatie:

Processor   Geheugen  
Processortype ARM Cortex A7 Intern Ram-geheugen 128 MB
Navigatiehardware   Intern Rom-geheugen  8 GB
Gps-chipset U-blox 7 Geheugenkaart mogelijk nee
Gps-kanalen 20 Beeldscherm  
Tmc nee Aanraakscherm ja
Batterij   Kleurenscherm ja
Batterytype Oplaadbare geintegreerde Li-ION Resolutie Beeldscherm 260 x 600
Batterijcapaciteit 15 uur Omvang Beeldscherm 10,16 cm ( 4" )
Vervangbare batterij nee, ingebouwde Orientatie staand
Uiterlijk   Audio  
Breedte 73,7 mm Luidspreker nee
Hoogte 129,4 mm Microfoon nee
Diepte 22 mm Aansluiting Hoofdtelefoon nee
Gewicht 177 gram    
RealKeyboard nee    
Antenne ingebouwd  
 IP (waterbestendig)  IPX7    

Meegeleverde accessoires:

 • Fietsmontagekit: De fietsbeugelkit bevat twee soorten rubberen kussens waarmee u de fietsbeugel stevig op de fiets kunt vastzetten.
 • USB -kabel: Met deze kabel kunt u uw apparaat op uw bureau- of draagbare computer of voorhanden USB-lader aansluiten.

Video MIO Cyclo Surprise Me:

Video MIO Stuurhouder plaatsen:

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer MIO5262N5630003
Functie ANT+, Bluetooth, GPS, Hoogtemeter, Knooppuntenroutes, Kompas, Routeplanner, Strava Live Segments
Fabrikant MIO

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: MIO Cyclo 405 fietsnavigatie Europa

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: