Look X-Track Race Pedals
Look X-Track Race Pedals
Look X-Track Race Pedals
Look X-Track Race Pedals
Look X-Track Race Pedals
Look X-Track Race Pedals

Look X-Track Race Pedals

Laatste items in voorraad
Adviesprijs: € 70,00
€ 59,95
Incl. BTW
  • Body: Composiet

  • Spindle: Chromoly +

  • Retentie: 6 tot 14

  • Platformoppervlak: 515 MM²

  • Platformbreedte: 60 MM

  • Gewicht (per pedaal=enkel gewicht): 182 g

  • Schoenplaatjes: Standaard schoenplaatje inclusief


Voorraad van onze magazijnen:

LOOK constante wens om te innoveren en uw productervaring te verbeteren heeft geresulteerd in een ontwerp dat betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk is. Ons nieuwe mountainbike-pedaal, gebouwd rond een zwaar mechanisme, is bestand tegen de negatieve effecten van contact met verschillende externe factoren (rotsen, wortels, modder ...) en biedt consistente en betrouwbare prestaties in de loop van de tijd. De as, uitgerust met een dubbele weerbestendige afdichting, is verbeterd om zelfs de ergste omstandigheden te weerstaan ​​die u tijdens uw ritten kunt tegenkomen. We zijn toegewijd gebleven aan de principes die ons dagelijks leiden. Minder gedoe betekent meer tijd om te rijden, en dus meer plezier.

 

Kenmerken:

Gebruik: XC-competitie en vrije tijd

Spanning: 6 tot 14

Lichaam: Composiet

Spindel: Chromoly +

Vlotter: 6°

Platformoppervlak: 515 mm²

Platformbreedte: 60 mm

Stapelhoogte + meenemers: 16,8 mm ( 10,7 + 6,1 mm )

Gewicht pedaal: 180 g

Gewicht paar + schoenplaatjes: 464 g

Garantie: 2 jaar

TECHNOLOGIEN:

DE BESTE VERMOGEN/GEWICHT VERHOUDING

Alle energie die je produceert, wordt via je pedalen naar je MTB overgebracht. Hun rol is daarom cruciaal.

 

Het doel van LOOK was om oplossingen te vinden die de meest efficiënte overdracht van het vermogen van de berijder mogelijk zouden maken. Daarom heeft LOOK ervoor gekozen om de verhouding gewicht/contactoppervlak als primaire factor te plaatsen bij het definiëren van het product.

 

Over het algemeen geldt: hoe groter het contactoppervlak, hoe efficiënter de energie wordt overgedragen. Aan de andere kant, hoe groter het contactoppervlak, hoe meer het pedaal zal wegen.

 

De uitdaging was daarom om de zones te identificeren die nuttig zijn voor energietransmissie en vervolgens het pedaalontwerp te optimaliseren om ongebruikte zones te beperken. Door deze taak kon LOOK een pedaal ontwerpen met de beste verhouding gewicht/contactoppervlak op de markt.

 

Ondersteuning voor lateraal contact begeleidt uw voet bij het vinden van uw pedaal en biedt u een contactpunt, zelfs als u de schoenplaat nog niet hebt vastgemaakt. Dit brede contactoppervlak voorkomt dat uw voet op het pedaallichaam schuift en biedt consistente en geruststellende ondersteuning.

 

Het mechanisme werkt ongeacht de externe omstandigheden (in de modder zijn de krachten aanzienlijk anders dan die welke optreden wanneer ze droog zijn), meer ruimte zorgt voor het afstoten van verschillende vreemde stoffen (modder, zand ...). Deze zones geven de gebruiker een constant en stabiel gevoel van veilig vastgeklikt te zijn, onder alle omstandigheden.

 

Met een verstelbare spanschroef kunt u de in-/uitlaatweerstand afstemmen op uw persoonlijke vaardigheidsniveau.

Modeljaar / Seizoen
2022
301008001
2 Items
Geen reviews

5 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.