Ruilen en Retourneren.

Wil je je schoenen toch liever een maatje groter, of vind je bij nader inzien een blauw shirt mooier dan een zwarte? Geen probleem, je kunt het product gewoon retourneren.

Geen producten ruilen:

We hebben er voor gekozen een product niet “om te ruilen”. De reden daarvoor is dat we het juiste product pas op kunnen sturen als we het geretourneerde product terug hebben gekregen. Je moet hierdoor onnodig lang wachten op het juiste artikel en dat wil je natuurlijk niet.

Hoe werkt het “ruilen” dan wel? Je retourneert het oude product via onze retourprocedure en plaatst direct een nieuwe bestelling met de juiste artikelen die je opnieuw betaalt. Deze sturen we dan direct naar je toe en heb je vaak de volgende dag nog in huis. Het openstaande bedrag van je retourzending krijg je binnen 5 dagen terug nadat we je retour ontvangen hebben.

Hoe retourneer ik een product:

Twijfel je of jouw product nog geretourneerd kan worden? Lees de retourvoorwaarden even door of neem contact met ons op via mail@sport44.com.

 1. Zorg dat het product met de originele labels in de originele verpakking zit.
 2. Zorg dat de originele pakbon of factuur wordt bijgevoegd. Zijn deze weg, schrijf dan een briefje met je naam en het bestelnummer en voeg dit bij. (we moeten natuurlijk wel weten van wie de zending komt)
 3. Verpak dit in een deugdelijke omverpakking tegen beschadigen.
 4. Breng het pakket naar een postagentschap bij jou in de buurt. Je dient de verzending zelf af te rekenen. Hier ontvang je een track&trace code waarmee je je geretourneerde producten kunt volgen. Dit is ook je verzendbewijs.

Retouradres:

Sport44
Industrieweg 2
7251JT Vorden
Nederland

Wat mag je van ons verwachten:

Zodra we je pakket hebben ontvangen, zullen we het product beoordelen en een terugbetaling aanmaken. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

 • Indien je je hele bestelling naar ons terugstuurt, krijg je het aankoopbedrag inclusief verzendkosten die bij aankoop berekend zijn van ons terug.
 • Wanneer je een deel van je bestelling retourneert, ontvang je het aankoopbedrag van de geretourneerde producten.
 • Nadat we je retour hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat je het geld binnen 5 dagen weer terug hebt. Dit gebeurt met dezelfde betaalwijze die je ook bij bestelling hebt gebruikt.

Retourvoorwaarden:

Retourneren is mogelijk tot 14 dagen na de ontvangst van je aankoop. Het is van belang dat het product compleet met alle originele labels is en in de originele verpakking zit.

 • Beschadigde artikelen, of producten met montage- of gebruikssporen, kunnen we helaas niet retour nemen.
 • Schoenen mogen alleen gepast worden op een zachte ondergrond en schoenplaatjes mogen niet gemonteerd worden.
 • Kleding kan worden geretourneerd, maar in verband met hygiëne nemen we geen kleding met sporen van gebruik of gewassen kleding terug.
 • Producten die door je op naam zijn gesteld (navigatie) kunnen niet geruild worden.

Voldoen de retour gestuurde producten niet aan de retourvoorwaarden dan krijg je van ons een deelvergoeding, deze is maximaal 50% van het oorspronkelijke aankoopbedrag.