Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

Vouwstep

De vouwstep is een step voor plezier en transport. De step is gemakkelijk op te vouwen en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Doordat ze lichtgewicht en opvouwbaar zijn, zijn ze niet geschikt om mee te stunten. Hiervoor verkopen we de stuntstep

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Vouwsteppen.

De vouwsteppen in deze categorie zijn geschikt voor zowel beginners als kinderen. Echter, je moet er wel rekening mee dat deze steppen verschillend zijn van stuntsteppen, die van een sterk one-piece ontwerp voorzien zijn, om de harde stoten en harde landingen te kunnen weerstaan.

Als je je step vooral voor transport wilt gebruiken en wat langere afstanden wilt steppen, kun je het best een step met grote wielen kiezen. Ze lopen lichter en rollen verder door met minder inspanning. We verkopen bij Sport44.com zelfs vouwsteppen die voorzien zijn van vering op voor- en achterwiel, voor een beter comfort.

De eerste steppen op de markt waren van slechte kwaliteit en niet erg duurzaam. De steppen werden praktisch opnieuw uitgevonden in de jaren 1990 toen een nieuw soort aluminium step op de markt kwam. Sindsdien is de kwaliteit van de step alleen nog maar verbeterd en zijn de nieuwe modellen lichter en sterker dan de eerdere modellen. Ze zijn opvouwbaar en verstelbaar en in alle opzichten zeer praktisch. Nijdam, JD Bug en Razor zijn een paar van die merken die geweldige opvouwbare steppen maken.

Voor de bescherming tijdens het steppen kunt u bij ons ook beschermsets en helmen kopen. Wij hebben iedere vouwstep die we op de site hebben staan ook daadwerkelijk op voorraad, dus voor 15:00 uur besteld is morgen steppen!