Thule Fietsendragers


Op onverharde en verharde wegen. Of u nu alleen in de auto zit of alle plekken bezet zijn door vrienden en familie, met een fietsdrager van Thule neemt u uw fietsen overal mee naartoe - snel, makkelijk en veilig. Als u niet zeker bent welke fietsdrager het best bij u past, kunt u de Thule Koopgids gebruiken.

Sport44 is al sinds 2004 Thule partner en we hebben in die jaren veel ervaring opgedaan, waarmee u als klant uw voordeel kan doen. Of het nu gaat over de levering van een nieuwe fietsdrager, onderdelen, service en garantie of als u alleen advies nodig heeft, Sport44 is het aangewezen adres voor uw Thule produkten.

Thule fietsdragers worden gratis gemonteerd, bij afhalen in onze shop.


Fietsendrager Trekhaak

 

Fietsendrager Dak

 

Fietsendrager Achterklep

 

Fietsendrager Accessoires

 

Fietsendrager Spare Parts

 

Artikelen 1 tot 40 van 84 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 40 van 84 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Over Thule:

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. En sinds die tijd hebben wij er onze roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen.

Thule helpt u om alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat u de vrijheid hebt om uw actieve leven vorm te geven. We zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven - of u zich nu in de stad of in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen.

Wat uw passie ook is, wat u ook najaagt. Waar u ook heen gaat, wat u ook meeneemt. Met Thule bent u vrij om ten volle van uw actieve leven te genieten.

Of u nu extreme bergtoppen afdaalt, lange afstanden fietst of gewoon met uw gezin aan het toeren bent tijdens uw vakantie, u en uw fiets zijn onafscheidelijk. U bent gek op de controle, het gevoel van de grond onder u en de reactie als u het pedaal nog eens naar beneden trapt.  

Wij vinden dat u nooit gescheiden zou moeten zijn van uw fiets. Daarom zijn de Thule producten voor u ontworpen zodat u het beste van uw actieve leven in het zadel kunt maken - veilig, gemakkelijk en in stijl.