Verzending en Bezorgen.

Onze bestellingen worden door PostNL bij je thuis of bij een van de ruim 2000 PostNL afhaalpunten bezorgd.

Je bestelling wordt op de volgende dagen door PostNL bezorgd:

Verzonden op: 1e Bezorging 2e Bezorging
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Maandag

Pakket traceren:

Het volgen van je bestelling kan via de Track en Trace service van PostNL. Klik hier voor de PostNL website en vul het tracking nummer. Je vindt jouw trackingnummer in de email die verstuurd wordt zodra je bestelling aangeboden is aan PostNL, of direct in je account bij de betreffende bestelling.

Niet thuis:

Wanneer PostNL je pakket niet kan afleveren omdat niemand thuis is, bieden zij het pakket standaard aan bij de buren. Als dit niet lukt, dan komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs (m.u.v. zondag). Je kunt ook een andere dag of afleveradres inplannen met je 'Niet-Thuis-Code'. Wanneer bij het tweede aflevermoment van je bestelling weer niemand thuis is, kun je met het bericht van de chauffeur je bestelling afhalen op het aangegeven PostNL afhaalpunt. Je hebt hiervoor drie weken de tijd, daarna gaat de zending terug naar Sport44.

Ophalen bij PostNL:

Geen zin om te wachten op de postbode? Laat je bestelling afleveren bij een PostNL-afhaalpunt en haal 'm op wanneer het jou uitkomt. Dat werkt zo:

  • Bestel je producten gewoon zoals je gewend bent, maar kies bij het afrekenen (na het invullen van je adres) voor “meer bezorgtijden en ophaalpunten”.
  • Kies een afhaalpunt bij jou in de buurt, bijvoorbeeld een Albert Heijn, Primera of Bruna.
  • Je kunt je bestelling de eerstvolgende dag vanaf 15.00 uur afhalen. Daarna blijft je pakket nog 2 weken liggen bij het ophaalpunt, daarna gaat het pakket terug naar Sport44.
  • Alleen jij mag je pakketje ophalen. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee als je jouw bestelling komt ophalen.

Verzendkosten:

Sport44 rekent Euro 4,95 als bijdrage in de verzendkosten voor alle bestellingen in Nederland en België onder de Euro 60,-- Voor bestellingen boven dit bedrag is verzending gratis. Voor verzending naar andere landen is dit per land verschillend en wordt dit berekend bij het afrekenen nadat je adres is ingegeven.