Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

Fietshelmen

Fietshelmen

Wanneer je in de wielersport zit, wil je er natuurlijk voor zorgen dat je veilig je sport kunt beoefenen. Een fietshelm is hierbij niet weg te denken. Je hoofd is namelijk het belangrijkste lichaamsdeel die je hebt en hier moet je zuinig op zijn. Een fietshelm beschermt je schedel bij een val en voorkomt onnodig letsel.

Wanneer je een fietshelm uitkiest, is het belangrijk om te kijken welke helm goed past bij jouw vorm van wielersport. Fietshelmen zijn speciaal ontworpen voor verschillende sporten. Zo heb je bijvoorbeeld gestroomlijnde helmen voor het wielrennen en stoere BMX helmen. Ook voor kinderen zijn er speciale fietshelmen, zodat je je kind veilig op pad kunt sturen. Deze zijn er in veel verschillende leuke kleuren, om het dragen van de helm aantrekkelijker te maken.

Wat ook erg belangrijk is voor de keuze van een fietshelm, is het gebruikte materiaal en het comfort. Lichtgewicht helmen zitten prettiger dan zware modellen en zijn gemaakt van aluminium. Ook carbon en polystyreen dragen hier aan bij. Een goede helm moet ook goed ventileren. Dit gebeurt door middel van de ventilatiegaten in de helm die zorgen voor een goede luchtstroom. Het draagcomfort wordt vergroot door een sneldrogende padding en reflecterend materiaal aan de buitenkant van de helm vergroot de veiligheid.

De fietshelmen op deze pagina voldoen aan alle kwaliteitseisen voor een goede fietshelm en we hebben ze beschikbaar in alle soorten en maten.

Artikelen 1 tot 40 van 182 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 40 van 182 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5