Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

Fietsonderdelen

Fiets u graag of veel of beoefent u de fietssport? Dan merkt u dat uw sportfiets na een bepaalde periode mankementen gaat vertonen. Niet zo vreemd want alles wat we gebruiken is onderhevig aan slijtage. Een fiets moet echter veilig zijn want u gaat er de openbare weg mee op. Ook de rest van uw gezin moet veilig kunnen fietsen. Bestel daarom tijdig nieuwe fietsonderdelen en zorg ervoor dat u de belangrijkste onderdelen altijd op voorraad heeft. Zo is reparatie van uw fiets altijd direct mogelijk. Sport44.com richt zich op de sportfietser en alles wat u hiervoor nodig heeft.

Handvatten en pedalen zijn vaak aan slijtage onderhevig. Deze worden veel gebruikt en er wordt tegenaan gestoten, op gestaan of moet grote krachten ondergaan. Belangrijk is dat deze twee altijd op orde zijn, omdat ze voor een stevige grip zorgen. Speciaal voor de sportfiets zijn er aangepaste fietspedalen en handvaten. Zo maakt u optimale snelheid. Ook het zadel is erg belangrijk. Het sportzadel heeft een smalle vorm waardoor u meer kracht kunt bijzetten en hogere snelheden kunt behalen. Vervang remblokjes tijdig: ze kunnen uw leven redden.

Zowel de buiten-als binnenbanden zijn gericht op de fietssport maar zijn ook voor andere fietsen geschikt. Een goede grip op de weg is hierbij erg belangrijk. De fietskettingen van Sport44.com zijn voor vele fietsen geschikt. Controleert u altijd goed welke type u nodig heeft. Voor de schakelsystemen zijn er casettes verkrijgbaar, zowel voor de racefiets als de MTB. Zorg voor tijdige vervanging van onderdelen en zorg ook voor een noodvoorraad. Een kapotte binnenband of gescheurde buitenband wilt u immers zo snel mogelijk vervangen, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Artikelen 1 tot 40 van 385 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 40 van 385 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5