Vragen? Bel ons op +31 (0)575 820 224
Bereikbaar: ma - vrij 13:00 - 16:30

Stuntstep

Al een aantal jaren zijn stuntsteppen een ware rage. Dat is niet voor niets, want je kunt zo onwijs veel met een stuntstep. Je hebt namelijk veel meer controle dan met een skateboard en er zijn oneindig veel stunts mogelijk. Stuntsteppen lijken erg op normale steppen, maar een stuntstep kan niet in hoogte versteld worden en kan niet worden opgevouwen, dit alles om het zo sterk en duurzaam mogelijk te maken.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Stuntstep.

Een stuntstep is een zeer duurzaame step en het is speciaal gemaakt voor stunts. Dit is een nieuwere versie die ontstond toen velen begonnen te "freestylen" op steppen en traditionele steppen de hoge belastingen van stunts niet konden overleven.
Al een aantal jaren zijn stuntsteppen een ware rage. Dat is niet voor niets, want je kunt zo onwijs veel met een stuntstep. Je hebt namelijk veel meer controle dan met een skateboard en er zijn oneindig veel stunts mogelijk.

Een stuntstep heeft kleinere sterkere wielen, een sterker stuur dat niet verstelbaar is en een stuntstep heeft een zwaardere neck en headset. Het deck van een stuntstep is zeer sterk met aan twee kanten hoekprofielen of koker profielen. Een gewone step is niet geschikt voor stunts. De nylon core of aluminium wielen van een stuntstep zijn gemaakt om een harde landing te maken.

De steppen van Sport44 zijn allemaal complete steppen, waar de fabrikant alle onderdelen zelf heeft gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de onderdelen passen en het is goedkoper dan de onderdelen los aan te schaffen. Wij hebben iedere stuntstep die we op de site hebben staan ook daadwerkelijk op voorraad, dus voor 15:00 uur besteld is morgen steppen!

We hebben stuntsteppen in ons assortiment van Black Dragon, Razor en JD Bug.

Voor de bescherming tijdens het steppen kunt u bij ons ook beschermsets en helmen kopen.